Christmas Mass and gift distribution in Veszprém

Oszd meg ezt a bejegyzést!

The festive season is over and we are starting 2024 with renewed vigour, but we would like to share with you another Christmas "miracle" that our Foundation was able to participate in.?

A veszprémi ukràn hívő közösség karácsonyi szentmiséjét és gyermek műsorát követő adományozásban segítettünk és vehettünk részt.

A Karácsonyi misének a veszprémi érseki főiskola kápolnàja adott otthont, ahol a hívőkőr gyermekei rövid karácsonyi verteppel (magyar betlehemezéshez hasonló) előadàst tartottak.

A Haza-Talál Menekülteket Segítő Alapítvány 27 ajàndékcsomagot állított össze erre az alkalomra, melyeket a veszprémi Dnipro egyesület elnökének segítségével jutattunk el a gyermekekhez.

Ezúton is köszönjük, hogy mosolyt csalhattunk kicsik-nagyok arcára.

Most megosztunk veletek pár képet az eseményről.

Reméljük, hogy nektek is tetszenek.

További bejegyzések

Sarajevo (22-24 May)

Belgrád, irány Szarajevó! Május 22-én hajnalban útra keltünk Szarajevóba, a Miljacka folyó által szegélyezett városba. Még aznap felvettük a kapcsolatot a svájci Caritas-szal és egy

Belgrade (13-15 May)

Előző posztunkban beszámoltunk nektek szabadkai látogatásunkról és az ottani élményeinkről. Ez azonban csak a kezdet volt, hiszen nem sokkal később Belgrád lett az úti célunk.

en_GBEnglish (UK)